Siirry sisältöön

YLLÄTYSPAKETTI 3 kpl HOYA pistokas

YLLÄTYSPAKETTI  –  3 kpl HOYA pistokas

Onko sinun vaikea valita mitä kasveja haluat? Vai pidätkö ihanista yllätyksistä? Ehkä haluat, että me valitsemme sopivat  kasvit juuri sinun olosuhteisiin?

Meillä onkin nyt Viherpistokkaalla tarjolla yllätyspaketteja.

Hoya  –  PISTOKASPAKETTI: sisältää KOLMEN eri kasvin pistokkaita. Saman kasvin pistokkaita voi olla yksi tai useampi – voivat olla juurrutettuja tai juurruttamattomia. Kasvit ovat nimikoituja. 

 

Ostoskorissa on tilauksen yhteydessä  kommenttikenttä, jossa voit halutessasi kertoa toiveita pakettiisi liittyen. Voit kommentoida ja kertoa  esimerkiksi seuraavaa:

  • voit kertoa olosuhteista, mihin etsit kasveja:  varjoisaan paikkaan, aurinkoon,  amppeliin, helppohoitoisia jne.
  • Voit esittää toiveita myös kasvisuvuista tai voit kertoa mitä et halua / mitä kasveja sinulla jo on
  • Voit antaa osviittaa siitä, millaisista kasveista pidät: värikkäistä, kukkivista, kaktuksista jne.
  • Muista kertoa meille AINA jos sinulla on kasveja syöviä kotieläimiä tai pikkulapsia – tai haluat muuten vain myrkyttömiä kasveja
  • Toisaalta – voit vain antaa mennä kommentoimatta mitään ja katsoa mitä paketista tulee😊
  • Pyrimme aina toteuttamaan toiveenne niin hyvin kuin mahdollista❤️

Huomioithan kuitenkin seuraavat seikat:

  • Kasvit paketeissa voivat olla verkkokaupan valikoimasta – tai sitten eivät. Meillä on Viherpistokkaalla paljon kasveja kasvamassa ja myynnissä paikan päällä – näistä monikaan ei ole esillä verkkokaupassa.
  • Pyrimme toteuttamaan toiveenne mahdollisimman hyvin, mutta yllätyspaketin tilatessasi hyväksyt sen, että valitsemme kasvit puolestasi – aina emme voi toteuttaa kaikkia toiveita, vaikka siihen pyrimmekin.
  • Huomioithan kuitenkin, että tarkoitus ei ole valita  tarkasti yksittäisiä kasveja valikoimissamme -paketin sisältö on yllätys

-> Meidän ajatus on, että yllätyspaketti  tuo sinulle  iloa kasveista, pientä leikkimieltä ja  jotain  hauskaa arkeen❤️  Emme siis laita pakettiin kasveja, josta haluamme päästä eroon vaan päinvastoin – kasveja josta olemme ylpeitä. Ennen kaikkea – me täällä nautimme siitä, että saamme valita sinulle juuri ne parhaat kasvit!

Tämä paketti sopii eläinkotiin.

 

Hinta (sis. alv):

11,90 

TILAA UUTISKIRJEEMME

Saat tiedon uusista tuotteista ja kampanjoista ensimmäisten joukossa!

Vieritä ylös