Siirry sisältöön

Yleinen info

Myynnissä hyvin hoidettuja ja terveitä huonekasveja ja pistokkaita. Suurin osa kasveista ovat meillä käsin istutettuja, osa myös meillä juurrutettuja ja kasvatettuja.  Koska meillä on jatkuvasti uusia kasveja juurtumassa ja kasvamassa, valikoimamme päivittyy viikoittain. Tilaamme kasveja myös muualta Euroopasta.

Kasveilla on luontaisia eroja lehtien, versojen ja kukkien osalta, joten verkkosivun kuva myytävästä kasvista on aina viitteellinen. Koon puolesta kuitenkin aina vähintäänkin kuvan kokoinen. Huomaa myös, että kuvissa saattaa olla myös emokasvi (erikseen kuvatekstissä) – emokasvit eivät ole myynnissä. Katso palautuskäytäntömme >>

Myymme myös huonekasveihin liittyviä oheistavaroita, esimerkiksi ruukkuja.

Postitamme kasvit huolella pakattuna Matkahuollon kautta maanantaisin ja tiistaisin. Voit seurata lähetystäsi seurantakoodilla Matkahuollon internetsivuilta tai Paketit-sovelluksella. Juurelliset pistokkaat lähetämme XXS-lähetyksellä, muut lähetykset tulevat Lähellä-pakettina.

Postitamme kasveja ympäri vuoden. Pakkaamme kasvit huolella ja sääolosuhteet huomioon ottaen. Pakkasella käytössä on myös HeatBack (kuluitta asiakkaalle). Pidämme pakkasrajana -8 astetta, joten kovilla pakkasilla emme postita kasveja.

Voit myös noutaa ostoksesi yrityksemme toimitiloista Espoon Nöykkiöstä osoitteesta Purotie 5b, Espoo. Sovi noudosta aina etukäteen sähköpostilla info@viherpistokas.fi tai puhelimella / WhatsAppilla 044 493 6418.

Voit aina olla meihin yhteydessä mistä tahansa kasveihimme liittyvästä aiheesta. Pyrimme aina vastaamaan kysymyksiisi pikaisesti. Voit myös tiedustella, millaiset kasvit sinun oloihisi sopivat.

Pakkaamme kasvit  huolella sään mukaisesti ja niin että multa pysyisi mahdollisimman hyvin ruukussa ja kasvit ehjänä.

Hyödynnämme paljon myös kierrätysmateriaalia pakkauksissamme kuten uudelleenkäytettyjä pahvilaatikoita ja sanomalehtiä. Näin pidämme huolta myös ymrpäristöstämme. 

Yllätyspakettiin me valitsemme kasvit puolestasi. Kasvit voivat olla myös sellaisia, joita ei ole hetkellä myynnissä verkkokaupassa. Voit kirjoittaa tekstikenttään toiveita paketin sisällöstä.

Muutama esimerkki toiveista: ”varjoisan paikan kasveja”, ”helppohoitoisia”, ”kaksi kasvia amppeliin ja kolme aurinkoiseen paikkaan”. Voit myös halutessasi kertoa, millaisista kasveista et pidä, tai mitä sinulla on. Huomiothan kuitenkin, että yksittäisiä lajeja eli kasveja ei voi yllätyspakettiin valita.

Voit aina kysyä meiltä, josko löytyisi toivomaasi kasvia! Meillä on paljon juurtumassa kaikenlaista, mikä ei tällä hetkellä verkkokaupan valikoimissa. 

TILAA UUTISKIRJEEMME

Saat tiedon uusista tuotteista ja kampanjoista ensimmäisten joukossa!

Vieritä ylös