Siirry sisältöön

Hieman meistä

Viherpistokas-verkkokaupan ja Houseplant Hoarding Oy:n takana häärää kaksi naista Tiiu ja Ingrid – olemme parhaat ystävykset ja samalla myös äiti ja tytär. Rakkaus kaikkeen kasvavaan ja kukkivaan on meillä molemmilla jo veressä – usean sukupolven ajan suvussamme on kasvatettu kaikkea niin sisällä kuin ulkona.

Minä Ingrid olen harrastanut huonekasveja pikkutytöstä saakka. Parikymppisenä parhaat ystäväni pitivät harrastustani todella mummomaisena – nyt samat ystävät pyytävät huonekasveistani pistokkaita! Huonekasvikokoelmani on kotonani lähes nelinumeroinen. Äitini Tiiu taas on todellinen viherpeukalo – hänen käsissään kukoistavat ihan kaikki kasvit. Toisin kuin minä, Tiiu ymmärtää, että maltti on valttia ja kasvattaa huolellisesti kulloinkin vain muutamaa upeaa kasviaan.

Minä olen koko harrastuksen ajan kasvattanut huonekasvien pistokkaita myös myyntiin. Olen nauttinut suunnattomasti, kun omakasvattamat ”vauvat” ovat löytäneet uusia koteja. Koronapandemian alkaessa oma työtilanteeni kävi hankalaksi. Vapaa-aikaa oli enemmän ja aikaa jäi paljon rakkaimpaan harrastukseeni – huonekasveihin. Samalla huomasin, että ihmisten ollessa kotona, kiinnostus myymiini pistokkaisiin oli todella suurta. Näin syntyikin idea Viherpistokkaasta – pistokkaiden ja huonekasvien verkkokaupasta. Samalla Tiiu jäi eläkkeelle pitkäaikaisesta työpaikastaan ja siirtyi auttamaan minua. Tiiu vastaakin yrityksessämme kasvien hoidosta ja hyvinvoinnista sekä istutuksesta, minä Ingrid kaikesta muusta.

Kasvatamme, hoidamme ja istutamme kasvejamme vanhassa puutalossa Espoossa. Kasvien käyttöön on jo valjastettu niin kellaritilat, ruokahuone kuin vierashuonekin. Toistaiseksi ainakin pidämme kasvinkasvastuksen kotonamme – näin varmistamme laadukkaat ja rakkaudella hoidetut kasvit!

Toivottavasti löydätte valikoimistamme mieluisia kasveja!

Ingrid

pikkulehti

TILAA UUTISKIRJEEMME

Saat tiedon uusista tuotteista ja kampanjoista ensimmäisten joukossa!

Vieritä ylös