Siirry sisältöön

Toimitus- ja käyttöehdot

Voimassa 1.10.2022 alkaen

Yleistä

Houseplant Hoarding Oy (Y-tunnus: 3264353-7) myy kasveja ja kasvienhoitotarvikkeita yrityksille ja yksityisille Suomessa. Tässä esitettävät toimitusehdot koskevat sekä verkkokauppaa että noutomyyntiä. Pidätämme oikeuden hintojen ja ehtojen muutoksiin. Ostaessaan tai tilatessaan tuotteitamme, asiakas sitoutuu kulloinkin voimassa oleviin toimitus – ja käyttöehtoihin.

Tuotteet ja tuotehinnat

Kunkin tuotteen hinta on esitetty verkkokaupassamme. Hinnat sisältävät arvolisäveron.

Tuotteemme ovat korkealaatuisia, terveitä ja hyvinvoivia kasveja. Pidätämme kuitenkin oikeuden kasveille tyypillisiin lajikohtaisiin eroihin. Tällaisia eroja ovat esimerkiksi lehtien lukumäärä, kasvin korkeus ja leveys, kukkien määrä sekä versojen määrä. Kasvit ovat kuitenkin aina vähintään sen kokoisia, mitä tuotetiedossa ja -kuvissa on esitetty. Kasvien väristä on hyvä huomioida, että tietokone, tabletti tai mobiililaite voi vääristä kasvien väriä.

 

Toimitustavat ja -kulut sekä toimitusaika

Tilauksesta mahdollisesti veloitettavat toimituskulut riippuvat valitusta toimitustavasta ja ne lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan. Näet tilauksestasi veloitettavat toimituskulut (jos toimituskuluja veloitetaan) ostoskoristasi ennen kuin hyväksyt tilauksen. Jos tilaat pelkästään pistokkaita, ovat toimituskulut pienemmät kuin ruukkukasveissa.

Voit myös noutaa kasvit Espoon toimipisteestämme osoitteesta Purotie 5b, 02300 Espoo. Sovi aina etukäteen noudosta asiakaspalvelumme kautta!

Postitamme tilaukset viikoittain maanataisin ja tiistaisin. Toimituksellamme on säävaraus – kovemmilla pakkasilla siirrämme toimitusta eteenpäin. Käytössämme on kylmäkautena myös lämmittävä HeatBack. Voit seurata toimitustasi seurantakoodilla tai Paketit-sovelluksella.

 

Tilaaminen ja sopimus

Voitte tehdä tilauksenne verkkokaupastamme. Kaikki asiakastiedot käsitellään täysin luottamuksellisesti ja emme jaa tietojanne kenellekään ulkopuoliselle. Mikäli ette halua meiltä silloin tällöin uutis- tai markkinointikirjettä, voitte rastita sitä koskevan kohdan tilauksen yhteydessä.

Varaamme oikeuden siihen, että tuote on saattanut jostain syystä loppua, vaikka on ollut tilattavissa verkkokaupassamme. Tällöin totta kai korvaamme teille puuttuvan tuotteen (voitte valita rahan palautuksen tai jos haluatte jonkun toisen tuotteen tilalle, olkaa yhteydessä asiakaspalveluumme). Tällaisissa tilanteissa olemme aina yhteydessä teihin.

 

Maksaminen ja maksutavat

??

Palautus, takuu ja reklamaatio

Huonekasvit määritellään tuoretuotteiksi, joilla ei ole kuluttajansuojan mukaista palautusoikeutta. Tarvikkeilla sekä muilla kuin kasvituotteilla on meillä 14 päivän palautusoikeus. Palautuksesta aiheutuneet postikulut tulevat asiakkaalle. Suosittelemme olemaan palautuksesta yhteydessä asiakaspalveluumme.

Kasvimme ovat kuitenkin korkealaatuisia, ja haluamme myös, että olette tyytyväisiä saamiinne kasveihin ja ne vastaavat kaikin osin luvattua. Mikäli siis huomaatte kasveissa laatuvirheitä tai lähetyksessä tapahtuneita vaurioita, olkaa yhteydessä asiakaspalveluumme kolmen vuorokauden sisällä vastaanottamisesta. Toimikaa seuraavasti:

  • ottakaa yhteyttä sähköpostitse viherpistokas@gmail.com
  • ottakaa selkeät kuvat vaurioista / epäkohdista ja kuvailkaa lyhyesti epäkohdat

Korvaamme meistä johtuvat laatuongelmat (kasveille vaaralliset tuholaiset esimerkiksi). Voitte palauttaa tällöin meille tuotteet kuluitta 14 päivän kuluessa. Palautus on tällöin asiakkaalle maksuton, eli me maksamme postikulut.

Mikäli kuljetuksesta on aiheutunut vahinkoja, korvaamme aina vahingot. Ottakaa myös tällöin yhteyttä yllä mainitulla tavalla.

 

Postitus ja kotiinkuljetus

Huomioikaa, että vastuu paketin noutamisesta ajallaan on asiakkaalla. Mikäli toivotte postitusta jonain tiettynä ajankohtana, pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluun ennen tilauksen tekemistä. Suosittelemme noutamaan paketin mahdollisimman pian saapumisilmoituksesta. Talviaikaan noudettaessa pyrkikää siihen, että paketti on mahdollisimman vähän aikaa pakkasessa.

 

Asiakaspalvelu

Autamme sinua kaikissa tilaukseen ja tuotteisiin liittyvissä asioissa
viherpistokas@gmail.com tai puh 045 112 9766.

TILAA UUTISKIRJEEMME

Saat tiedon uusista tuotteista ja kampanjoista ensimmäisten joukossa!

Vieritä ylös