Siirry sisältöön

Verililjapuu ’Tango’ ruukussa

Cordyline fruticosa ’Tango’

Verililjapuu on kotoisin laajalta alueelta Aasiasta ja Australiasta. Kasvi kasvaa huonekasvina noin metrin kokoiseksi ja on verrattain helppo ja näyttävä hoidokki. Kesällä verililjapuu viihtyy mainiosti myös ulkona, patiolla tai parvekkeella.

’Tango’ -lajikkeen lehdet ovat pitkänomaiset ja lansettimaiset, ja niissä on upea yhdistelmä vihreää, pinkkiä ja punaista väriä.

HOITO:

  • valo: Verililjapuu ’Tango’ viihtyy kirkkaassa, epäsuorassa valossa, mutta se sietää myös heikompia valo-olosuhteita. Suora auringonvalo voi polttaa lehdet, kun taas liian vähäinen valo voi vähentää lehtien värikkyyttä.
  • Kastelu: Pidä multa tasaisen kosteana, mutta ei liian märkänä. Anna pintamullan kuivua hieman kastelujen välillä. Liiallinen kastelu voi aiheuttaa juurten mätänemistä.
  • Mullan laatu: Käytä hyvin vettä läpäisevää, ravinteikasta multaa. Sekoitus ruukkumultaa, turvetta ja perliittiä toimii hyvin.
  • Lämpötila ja kosteus: Kasvi viihtyy lämpimissä olosuhteissa, 18-29°C lämpötilassa ja korkeassa ilmankosteudessa. Se on herkkä kylmälle ja se tulisi suojata alle 10°C lämpötiloilta.
  • Lannoitus: Lannoita tasapainoisella nestemäisellä lannoitteella 4-6 viikon välein kasvukauden aikana (kevät ja kesä). Vähennä lannoitusta syksyllä ja talvella, kun kasvin kasvu hidastuu.
  • Leikkaus: Poista kuolleet tai vahingoittuneet lehdet, jotta kasvin ulkonäkö pysyy siistinä. Leikkaaminen voi myös auttaa hallitsemaan kasvin kokoa ja muotoa.

Myynnissä iso, tuuhea ja hyvinvoiva kasvi  12cm ruukussa.

Kasvin korkeus n. 40 -45 cm.

Hinta (sis. alv):

15,90 

Vain 3 varastossa

nosto_kaikki-tuotteet

TILAA UUTISKIRJEEMME

Saat tiedon uusista tuotteista ja kampanjoista ensimmäisten joukossa!

Vieritä ylös