Siirry sisältöön
Ale!

Kiinanruusu ’Peggy Hendri’

Hibiscus rosa-sinensis ’Peggy Hendri’

Kiinanruusu  on upea huonekasvi, jota on Suomessa kasvatettu jo pitkään.  Kasvi kuuluu malvakasvien (Malvaceae) heimoon ja on alun perin kotoisin Aasian trooppisilta ja subtrooppisilta alueilta.  Upea kasvi, josta kasvaa nopeasti iso ja vehreä puu.

Nyt myynnissä melkoisen harvinainen, isokukkainen lajike, jonka väritys on uskomattoman kaunis.

Hoito

  • Valo: Kiinanruusu tarvitsee runsaasti valoa kukkiakseen, mutta se ei kestä suoraa, voimakasta auringonpaistetta, joka voi polttaa lehdet. Paras sijoituspaikka on valoisa ikkunalauta, jossa se saa hajavaloa.
  • Kastelu: Kasvi viihtyy tasaisen kosteassa mullassa, mutta liikakastelua tulee välttää. Pintamullan tulisi antaa kuivahtaa hieman kastelukertojen välillä.
  • Ilmankosteus: Kiinanruusu viihtyy korkeassa ilmankosteudessa, joten sitä voi sumuttaa säännöllisesti tai pitää ilmankostuttimen läheisyydessä.
  • Lämpötila: Ihanteellinen lämpötila on 18-24 °C. Kiinanruusu ei kestä kylmää ja se tulisi suojata vedolta ja kylmiltä olosuhteilta.
  • Lannoitus: Kasvukauden aikana (kevät ja kesä) kasvia tulisi lannoittaa säännöllisesti, noin kerran viikossa, huonekasveille tarkoitetulla lannoitteella. Talvella lannoitus voidaan vähentää tai lopettaa.

Kasvissa saattaa olla  nuppuja  – on mahdollista että nuput säilyvät postituksessa, mutta saattavat myös tippua.

Hinta (sis. alv):

Alkuperäinen hinta oli: 14,90 €.Nykyinen hinta on: 12,90 €.

Varasto loppu

Kasvien korkeus n. 30cm

Ruukun koko 14 cm

TILAA UUTISKIRJEEMME

Saat tiedon uusista tuotteista ja kampanjoista ensimmäisten joukossa!

Vieritä ylös