Siirry sisältöön

Isokissanhäntä ISO 20cm amppeli

Acalypha hispida

Todella harvoin tarjolla oleva SUPERSÖPÖ  kissanhäntä myynnissä!

Isokissanhäntä on näyttävä trooppinen kasvi, joka kuuluu tyräkkikasvien (Euphorbiaceae) heimoon. Kasvi on kotoisin Uudesta-Guineasta ja sitä kasvatetaan koristekasvina erityisesti sen supersuloisten, pörröisten kukkiensa ansiosta. Voit kasvattaa sitä sisäkasvina tai kesän ajan ulkona amppelissa.

Hoito:

  • Valo: Acalypha hispida tarvitsee runsaasti valoa, mutta se tulee suojata suoralta auringonpaisteelta, joka voi polttaa lehdet. Paras paikka on valoisa huone, jossa on suodattunutta valoa.
  • Kastelu: Kasvi tarvitsee säännöllistä kastelua, ja sen multa pidetään kosteana mutta ei märkänä. On tärkeää välttää veden seisomista juurissa, koska se voi aiheuttaa juurten mätänemistä.
  • Ilmankosteus: Acalypha hispida viihtyy korkeassa ilmankosteudessa. Säännöllinen sumutus ja ilmankostuttimen käyttö voivat auttaa pitämään kasvin terveenä.
  • Lämpötila: Kasvi viihtyy lämpimissä olosuhteissa, mieluiten 18-29 asteen välillä. Se ei kestä kylmää ja voi vaurioitua, jos lämpötila laskee alle 15 asteen.

Meillä myynnissä VAIN 3 kpl upeaa isoa ja kukkivaa yksilöä. Ruukussa paljon kasveja. Valmiit kukat saattavat tummua / tippua postituksessa, mutta kasveissa on paljon nuppuja – ja ne kyllä pysyvät.

 

Hinta (sis. alv):

34,50 

Ruukun koko  20cm

Kasvin korkeus n. 35cm

Isokissanhäntä sopii eläinkotiin, eikä ole myrkyllinen eläimille.

Ihmisille kasvi on lievästi myrkyllinen, emmekä suosittele sitä pikkulapsikotiin.

TILAA UUTISKIRJEEMME

Saat tiedon uusista tuotteista ja kampanjoista ensimmäisten joukossa!

Vieritä ylös