Siirry sisältöön
Ale!

Hoya mindorensis ’Red Star’ pistokas

Hoya mindorensis ’Red Star’

Hoya mindorensis on kotoisin Filipiineiltä.  ja kasvaa seillä vain Mindoron saarelta, johon myös kasvin tieteellinen nimi perustuu.  Kauniit lehdet ovat hieman kiiltävät ja kukinta on erityisen kaunis sekä miellyttävästi tuoksuva. Tällä kannalla kukka on vaaleanpunainen, mutta myös punaista ja keltaista kantaa on olemassa.

Hoito-ohjeet

  • Valo: Hoya mindorensis tarvitsee runsaasti kirkasta, epäsuoraa valoa. Liiallinen suora auringonvalo voi polttaa lehdet, mutta liian vähäinen valo voi vähentää kukintaa.
  • Lämpötila: Ihanteellinen lämpötila on 18-26 °C. Kasvi ei siedä kylmää ja vetoisia paikkoja.
  • Kastelu: Tämä kasvi viihtyy hyvin, kun se saa tasaisesti kosteutta, mutta maaperän annetaan kuivua kastelujen välillä. Liiallinen kastelu voi johtaa juurimätään.
  • Ilmankosteus: Korkea ilmankosteus on suositeltavaa. Kasvia voi sumuttaa säännöllisesti tai sijoittaa sen lähelle ilmankostutinta.
  • Lannoitus: Keväästä syksyyn Hoya mindorensis hyötyy säännöllisestä, laimeasta lannoituksesta. Käytä tasapainoista nestemäistä lannoitetta noin kerran kuukaudessa.
  • Ruukku ja maaperä: Hyvin ojitettu maaperä on tärkeä. Voit käyttää kaktusmultaa tai orkideamultaa, johon on lisätty perliittiä tai orkideakuorta parantamaan veden läpäisykykyä.

Sopii myös eläinkotiin.

Myynnissä vastaleikattu, virkeä pistokas: varsi + 1–2 lehteä. Muistathan, että paras pistokas on pienehkö – yhden tai kahden lehden pistokas. Ison pistokkaan energia menee lehtien ylläpitoon, eikä välttämättä energiaa jää juurien kasvattamiseen

 

Hinta (sis. alv):

Alkuperäinen hinta oli: 7,90 €.Nykyinen hinta on: 5,50 €.

Varastossa

TILAA UUTISKIRJEEMME

Saat tiedon uusista tuotteista ja kampanjoista ensimmäisten joukossa!

Vieritä ylös